Bărbatul era cercetat sub control judiciar, iar acum a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Curtea de Apel Suceava a admis contestația procurorilor DIICOT și a dispus emiterea unui mandat pe numele bărbatului.

Tatăl copiilor este acuzat că ar fi exploatat prin muncă cei șase minori, aflați într-o fermă de măgari și o fabrică de cauciucuri.

Citeste si: Un bărbat din Suceava şi-a exploatat prin muncă cei cinci copii. Aceștia erau supuși la tratamente groaznice

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”La data de 27.10.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Suceava au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane în formă continuată şi relele tratamente aplicate minorului”, a transmis, joi,  DIICOT.   

Copiii erau supuși diferitelor munci în gospodărie

Citeste si:  O tânără mama este acuzată că ar fi răpit fetițele de lângă tată. Bărbatul nu și-a mai văzut fiicele din anul 2015

”Astfel, copiii erau treziţi în fiecare zi, indiferent de anotimp sau de temperaturile înregistrate, la orele patru sau cinci dimineaţa şi erau forţaţi, prin recurgerea la acte de agresive fizică şi psihică, să muncească în gospodăria proprie până la orele 22:00 – 23:00.

Citeste si: VIDEO- Un bărbat și-a abuzat nepoata de 9 ani de față cu fratele mai mic al fetiței

Totodată, în calitate de părinte, inculpatul le-a interzis copiilor să se implice în activităţi adecvate cu prietenii, activităţi recreative specifice vârstei, să frecventeze sau să continue cursurile şcolare, măsuri şi tratamente care au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală a minorilor”, au mai transmis procurorii.

 

A fost anunțat Serviciul de Protecție al Copilului

”În prezent, cu privire la acestea a fost dispusă măsura specială de protecţie a plasamentului de către D.G.A.S.P.C. Suceava”, au mai precizat procurorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si