Close sidebar
Close sidebar

Tatăl lui Hamude de la „Puterea Dragostei” arestat după ce a produs spirtul care i-a ucis pe cei zece ieșeni

Tatăl lui Hamude de la „Puterea Dragostei” a fost arestat după ce a produs spirtul care i-a ucis pe cei zece ieșeni. Stripper-ul este în stare de șoc după reținerea tatălui său.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tatăl lui Hamude arestat. Tatăl lui Hamude de la „Puterea Dragostei” a fost reținut de către autorități, după ce a produs spirtul care a ucis cele zece persoane din Iași. Oamenii legii au deschis ancheta în privința celor zece persoane care s-au stins din viață după ce au băut spirt contrafăcut la Iași și au intrat pe firul distribuției alcoolului sanitar, astăzi, noi dezvăluiri zguduie showbiz-ul românesc.

Tatăl lui Hamude de la „Puterea Dragostei” arestat după ce a produs spirtul care i-a ucis pe cei zece ieșeni

Tatăl lui Hamude arestat. Se pare că tatăl lui Hamude este unul dintre cei doi arabi care a produs alcool-ul sanitar ucigaș. Conform bzi.ro, bărbatul a fost reținut de către autorități, în prezent fiind sub atenta supraveghere a oamenilor legii.

În plus, aceștia confirmă existența unei întregi afaceri din vânzarea spirtului contrafăcut.

FOTO: bzi.ro

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Tatăl lui Hamude arestat. Hamude este un fost concurent al emisiunii „Puterea Dragostei” de la Kanal D. El a reușit să se lanseze în muzică și a intrat în rândul maneliștilor cunoscuți de la noi din țară.

Tatăl lui Hamude arestat. Citeste si: Andreea Pirui îl face praf pe Livian de la „Puterea Dragostei”: „Ești iubitul lui Ligi?!”

Tatăl lui Hamude arestat. Citeste si: Legătura neașteptată dintre Jador de la „Puterea Dragostei” și Ruby Cântăreața

Tatăl lui Hamude arestat. Citeste si: Turcu și Roxana de la „Puterea Dragostei” fără inhibiții. Au lăsat tot și s-au lăsat fotografiați

Tatăl lui Hamude arestat. Mama lui Hamude de la „Puterea Dragostei” este româncă, iar tătăl este de origine iordaniană.

Hamude este de profesie stripper, fiind un adevărat Don Juan la majoritatea petrecerilor mondene, unde reușea de fiecare dată să facă un show de zile mari.

Tatăl lui Hamude arestat. Citeste si: Concurentele de la "Puterea dragostei" se bat pe un artist celebru! Nu, nu e vorba despre Jador!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI