Petre Cozma, tatal handbalistului de la Veszprem, Marian Cozma, trece printr-o perioada extrem de dificila, in ciuda faptului ca au trecut 7 ani de la moartea fiului sau. De cand si-a pierdut baiatul, Cozma si-a neglijat sanatatea, iar problemele s-au inmultit intr-atat incat acum este la un pas sa-si piarda piciorul. Chiar si asa, Petre Cozma evita sa mearga sa se opereze. Situatia este extrem de complicata, pentru ca tatal handbalistului ar trebui sa plece in Ungaria pentru operatie, insa nu poate sa-si lase sotia, care este si ea bolnava, singura, acasa.

Apropiatii lui Petre Cozma sustin ca barbatul se simte pur si simplu abandonat de autoritatile romane. „Din cauza diabetului, a suferit o vasoconstrictie (micsorarea diametrului vaselor sangvine ceea ce are ca rezultat reducerea afluxului de sange n.r.), care s-a agravat in ultimul an. Apoi a inceput sa se planga de dureri de inima, iar medicii i-au spus ca are stenoza aortica (ingustarea anormala a valvei aortice n.r.). Stie ca trebuie sa se opereze urgent, insa tot amana”, ne-a declarat un apropiat al familiei.

Tatal lui Marian Cozma are probleme mari cu diabetul
Tatal lui Marian Cozma are probleme mari cu diabetul

Mama lui Marian Cozma este si ea intr-o stare destul de proasta. Femeia nu si-a revenit niciodata dupa moartea fiului ei si a suferit o depresie, coroborata cu atacuri de panica. Multa vreme, femeia nu a putut sa paraseasca casa in care locuieste.

Cel care a incercat in tot acest timp s-o incurajeze a fost chiar sotul ei, care este si el bolnav.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: IPS Teodosie, despre mersul la sală: Cele mai bune exerciții fizice sunt mătăniile- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Problemele cu circulatia sangvina pentru Petre Cozma i-au afectat si piciorul, scrie presa maghiara. Medicii incearca sa gaseasca cat mai rapid solutii pentru a-l aduce pe barbat la operatie. „Pot sa confirm ca starea lui Petre Cozma necesita o interventie medicala imediata. In prezent, cautam specialisti in Ungaria, care sa efectueze operatia. Din pacate, domnul Cozma nu s-a aratat deschis la invitatia noastra”, a declarat un medic maghiar care s-a ocupat de dosarul medical al lui Petre Cozma.

Marian Cozma si-a pierdut viata in 2009, cand trei barbati l-au injunghiat in timpul unei altercatii, intr-un club de noapte din Veszprem. A fost o lovitura la care parintii lui „Pasarila” nu se asteptau, mai ales ca isi investisera intreaga avere in cariera acestuia.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si