Tatăl lui Sebi, băiatul decedat în urma accidentului de la 2 Mai, a fost la mormântul fiului său. Acesta a transmis un mesaj plin de suferință, la finalul celui mai greu an.

Mesajul transmis de tatăl lui Sebi, în noaptea de Revelion

Tatăl lui Sebi, băiatul care și-a pierdut viața în tragedia de la 2 Mai, a transmis un mesaj, chiar în noaptea de Revelion.

Acesta a petrecut noaptea dintre ani la mormântul fiului său.

În videoclipul postat de acesta, de la mormântul lui Sebi, se observă focul de artificii de la miezul nopții. Alături de videoclip, tatăl său a transmis și un mesaj dureros.

,,Anul 2023, cel mai greu an din viața noastră, un an plin de lacrimi, un an plin de durere, de suferință și de strigăte, un an în care am aflat ce înseamnă dor, anul în care Sebi a plecat în vacanță și nu s-a mai întors, anul în care eram o familie fericită și din patru am rămas trei....Te iubim mult Sebi!!!'', a fost mesajul transmis de tatăl lui Sebi, pe contul său de TikTok.

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

@valentinnn1976

 

♬ Broken Angel- Kamro

Mesajul transmis de tatăl lui Sebi, în Ajunul Crăciunului

Momente grele au fost și în Ajunul Crăciunului, atunci când tatăl său a mers la cimitir. Acesta a transmis un mesaj prin care își exprimă tristețea profundă, cu privire la pierderea băiatului său.

Anul trecut, aceștia își împărțeau cadouri, însă anul acesta Sebi a devenit un înger.

,,Suntem în ajunul Crăciunului. Sebi, anul trecut ne împărțeam cadourile, azi tu ești înger. Crăciun Fericit în Rai'', a transmis tatăl lui Sebi.

 

@valentinnn1976

 

♬ So this is Christmas- Simon Noel

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, a rămas în arest preventiv de sărbători

În cazul lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, Tribunalul Constanţa a hotărât să respingă ca nefondată contestaţia lui Vlad Pascu la decizia Judecătoriei Mangalia de prelungire a arestului preventiv.

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, a rămas în arest preventiv de sărbători

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, a rămas în arest preventiv de sărbători

Marți, 19 decembrie 2023, Tribunalul Constanța a hotărât respingerea ca nefondată a contestației lui Vlad Pascu, la decizia Judecătoriei Mangalia de prelungire a arestului preventiv.

,,Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Pascu Matei Vlad împotriva încheierii din 05.12.2023 a Judecătoriei Mangalia, pronunţată în dosarul penal nr. 4989/254/2023/a4. În baza art. 275 alin. 2 C.proc.pen. obligă contestatorul inculpat Pascu Matei Vlad la plata sumei de 400 lei cu titlu de cheltuieli judiciare efectuate de stat. Definitivă”, se arată în minuta instanţei.

Cum s-a întâmplat tragedia de la 2 Mai?

Pe data de 19 august, Vlad Pascu a condus o mașină pe DN39. În apropiere de 2 Mai, acesta a intrat într-un grup de pietoni.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În urma impactului, doi tineri și-au pierdut viața, iar trei au fost răniți.

Acesta a părăsit locul accidentului. Ulterior, polițiștii din Vama Veche l-au găsit. Anchetatorii au stabilit faptul că Vlad Pascu se afla sub influenţa mai multor substanţe interzise, printre care cocaină, amfetamină şi metamfetamină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si