A trecut un an de la tragedia de la 2 Mai, care a revoltat o țară întreagă. Pe 19 august 2023, în jurul orei 5 dimineața, Vlad Pascu a intrat în plin într-un grup de tineri care se aflau în stațiunea de la malul mării.

Impactul a fost devastator: Sebastian și Roberta au pierit pe loc, în timp ce alți trei tineri s-au ales cu răni extrem de grave.

Un an mai târziu, procesul extrem de controversat al lui Vlad Pascu încă nu s-a încheiat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro

Citește și: UPDATE VIDEO Trupul copilului de 10 ani dispărut în apele Siretului, recuperat de salvatori! Ce a făcut băiețelul înainte de a fi văzut pentru ultima dată: "Sperăm la o minune"

vlad pascu 2 mai, parinti tineri 2 mai, vlad pascu proces, vlad pascu judecat

Valentin Olariu, îngenuncheat de durere la un an de la moartea fiului său: „Nu doresc nimănui să treacă prin ce trecem noi”

Au trecut 12 luni de când familia lui Sebastian și a Robertei speră să se facă dreptate.

Chiar dacă timpul a trecut, durerea pe care o simt părinții victimelor este la fel de mare precum în prima zi. Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, este extrem de dezamăgit de modul în care a evoluat procesul. 

„Nu doresc nimănui să treacă prin ce trecem noi, suntem la 1 an de la moartea lui Sebi- procesul tot tărăgănează pentru că oamenii cu bani au întâietate. Nu mai am nicio speranță că se va rezolva ceva în acest caz, 100% că sigur Vlad Pascu va primi o pedeapsă foarte mică, suntem distruși, la un an de zile încă

îl mai așteptăm acasă”, a fost mesajul transmis de Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian.

Citește și: VIDEO Mama Robertei nici nu vrea să audă de Sebastian! De ce nu crede că e potrivit pentru fiica ei: „Nici în momentul de față nu sunt bine cu ea”

vlad pascu 2 mai, parinti tineri 2 mai, vlad pascu proces, vlad pascu judecat


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si