Florin Huidu (65 de ani), a avut doua căsnicii la activ, cu Sabina (decedată în 2013), femeia care i-a dăruit pe Şerban şi Vlad, şi cu Mirela, cu care are un fiu, Matei, dar si unul vitreg, Alexandru. Tatăl lui Serban Huidu a divorţat de cea de-a doua nevastă în toamna lui 2013, aceasta părăsindu-l pentru a se întoarce la primul ei bărbat. 

Florin Huidu, care a cochetat de multe ori cu lumea politică, fiind la un moment dat membru în partidul lui Dan Diaconescu, continuă să opineze despre personajele momentului din România.

Recent, tatăl ”cârcotașului” a răbufnit pe Facebook:  ”Ma uit la tv si ma crucesc.  Pădurile dispar, apar in localități si in culturi porcii mistreți, urșii cauta mâncare si cei ce trebuie să ia măsuri tac. Vor sa apere natura vezi doamne. Cata nesimțire, cata indolența poti sa ai tu conducatorule din domeniu ca sa pui mai prejos de orice munca celui din agricultură.
Eram copil si nu am vazut o urma de porci mistreți. Acum vedem jaful.
Veoricooooooo, zici ca ai grija de om??????? Ai vazut ce e in tara cu jivinele? Dati pădurile la salbaticiuni, nu mai aduceți animalele sălbatice in localități. DOAMNE CE CONDUCATORI AVEM....DUCETI-VA LA DRACU TOTI, NEMERNICILOR, TRADATORILOR!!!!!”, a notat Florin Huidu. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si