Close sidebar
Close sidebar

Tatăl lui Vasile Burtea, tânărul înecat în lacul Marghiloman din Buzău, declarații dureroase: ”Nu am avut casă, masă...”

Astăzi, Vasile Burtea, tânărul de numai 18 ani care a fost găsit duminică înecat în lacul din parcul Marghiloman din Buzău va fi condus pe ultimul drum. Tatăl adolescentului a făcut declarații dureroase și a explicat de ce l-a trimis pe acesta în plasament, la stat.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Astăzi, tatăl lui Vasile Burtea, Ioniță Burtea și-a văzut fiul în sicriu. După 3 ani de când nu a mai luat contact cu el, bărbatul de 63 de ani a făcut primele declarații.

Citeste si: VIDEO| Băiețelul din Pecineaga, dispărut fără urmă. Acuzații dure la adresa tatălui

”Nu am avut casă, masă, nu am avut cu ce să-l țin...”, a spus tatăl lui Vasile Burtea, pentru România TV.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Băiatul găsit mort în Craiova era student la Automatică

Trupul lui Vasile Burtea a fost ridicat de la morgă de câțiva prieteni și angajați ai Protecției Copilului, instituție care l-a îngrijit pe Vasile până în luna septembrie a acestui an.

Sursa: spynews.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI