Giuliano Stroe, supranumit ”Micul Hercule”, locuiește în comuna Icoana (județul Olt), alături de familia sa. Puștiul de 14 ani intrat în Guiness Book pentru exercițiile sale fizice formidabile a trăit o mare surpriză miercuri dimineața, când a observat că afară ninsese! Tatăl lui Giuliano, Iulian, a postat o fotografie de la fața locului și a comentat întâmplarea:

Citeste si: Dramă în familia ”Micului Hercule”! Tatăl lui Giuliano Stroe a făcut anunțul: ”Giuliano a rămas la spital, i-au făcut un computer tomograf”

Citeste si: Tatăl „Micului Hercule” a fost amendat după ce i-a zis unui poliţist din sat că acesta e contaminat cu coronavirus: “S-a schimbat la faţă şi începuse să tremure”

”Nu pot sa cred! A nins! Imi aduc aminte, când eram copil si aveam 6-7 ani, în ziua de Paște era zapada, culegeam zambilele din zapada. Mamaie avea foarte multe zambile in fata casei, de toate culorile, galbene ,frezii albe, roșii și albastre. Afara arata ca acuma.... cu 40 de ani in urma! Sa va asteptati la iarna viitoare ,va ninge ca in povesti!”, a scris părintele lui Giuliano Stroe. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si