Close sidebar
Close sidebar

Tatăl ”Micului Hercule” este șocat: ”La noi a nins, în mijlocul lui aprilie!” FOTO

Giuliano Stroe, supranumit ”Micul Hercule”, locuiește în comuna Icoana (județul Olt), alături de familia sa.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Giuliano Stroe, supranumit ”Micul Hercule”, locuiește în comuna Icoana (județul Olt), alături de familia sa. Puștiul de 14 ani intrat în Guiness Book pentru exercițiile sale fizice formidabile a trăit o mare surpriză miercuri dimineața, când a observat că afară ninsese! Tatăl lui Giuliano, Iulian, a postat o fotografie de la fața locului și a comentat întâmplarea:

Citeste si: Dramă în familia ”Micului Hercule”! Tatăl lui Giuliano Stroe a făcut anunțul: ”Giuliano a rămas la spital, i-au făcut un computer tomograf”

Citeste si: Tatăl „Micului Hercule” a fost amendat după ce i-a zis unui poliţist din sat că acesta e contaminat cu coronavirus: “S-a schimbat la faţă şi începuse să tremure”

”Nu pot sa cred! A nins! Imi aduc aminte, când eram copil si aveam 6-7 ani, în ziua de Paște era zapada, culegeam zambilele din zapada. Mamaie avea foarte multe zambile in fata casei, de toate culorile, galbene ,frezii albe, roșii și albastre.

Afara arata ca acuma.... cu 40 de ani in urma! Sa va asteptati la iarna viitoare ,va ninge ca in povesti!”, a scris părintele lui Giuliano Stroe. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI