Tatăl natural al Antoniei se pare că ar fi făcut o cerere în instanță prin care solicita ca înmormântarea fetiței să aibă loc într-un cimitir din Buzău. Totodată, tatăl îndurerat susține că și reprezentanții morgii și cei ai firmei de pompe funebre trebuie pedepsiți. 

Tatăl Antoniei susține că fiica sa a fost înhumată ilegal

Daniel Cristian Oancea, tatăl fetiței de numai patru ani din Arad care a fost ucisă de iubitul mamei sale, reclamă faptul că fetița ar fi fost înhumată ilegal.

Când încă trupul fetei era la morgă, tatăl natural al fetei a venit din Olanda și a făcut demersurile necesare pentru ca Antonia să fie îngropată la Buzău, unde locuiesc atât rudele mamei cât și ale tatălui natural. 

Citeste si: VIDEO| Fetița de 4 ani care a fost ucisă de iubitul mamei sale a fost condusă pe ultimul drum

Tatăl biologic a aflat de la televizor că fiica sa a fost înmormântată

Daniel Cristian Oancea a aflat de la televizor că Antonia a fost înmormântată, la Arad, fără acceptul lui: „Vreau ca toți cei care au comis acest abuz să fie trași la răspundere. Vineri, a fost la morgă o firmă de pompe funebre, să ia sicriul, însă cei angajați de mine au aflat și le-au atras atenția că este ilegal. A venit apoi o a doua societate, care a obținut eliberera cadavrului, iar eu am aflat de la televizor că mi-au îngropat copilul”.

Citeste si: VIDEO| Criminalul din Arad care și-a ucis fiica vitregă s-a întors la locul faptelor! Imagini dramatice de la reconstituire: „Mi-aș da viața să o aduc înapoi pe Antonia!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Antonia a fost omorâtă în bătaie și arsă de iubitul mamei sale, din cauză că micuța voia să se joace, lucru care l-a deranjat pe individ. Mama Antoniei l-a cunoscut pe bărbat pe internet, când acesta lucra în Paris, întors în țară, femeia s-a mutat împreună cu el la Arad.

Femeia este internată alături de cei doi copii pe care îi mai are într-un sediu al DGASPC Arad, unde primește asistență psihologică. 

Tatăl natural al Antoniei a mărturisit că va solicita în instanță decăderea femeii din drepturile părintești, având în vedere că fratele mai mic al Antoniei se află acum în grija mamei. 

Citeste si: VIDEO| Cum a murit Antonia, fetița de patru ani ucisă la Arad?! Scenariul cumplit expus pas cu pas

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si