Close sidebar
Close sidebar

Tatăl natural al fetiței ucise la Arad cere o nouă anchetă

Tatăl narural al Antoniei, fetița ucisă și apoi arsă, din Arad, a cerut în instanță ca mama fetei să fie trasă la răspundere după ce trupul ar fi fost ridicat de la morgă și îngropat fără ca el să știe.

Madalina Grigore,

Tatăl biologic al Antoniei cere o nouă anchetă

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tatăl natural al Antoniei se pare că ar fi făcut o cerere în instanță prin care solicita ca înmormântarea fetiței să aibă loc într-un cimitir din Buzău. Totodată, tatăl îndurerat susține că și reprezentanții morgii și cei ai firmei de pompe funebre trebuie pedepsiți. 

Tatăl Antoniei susține că fiica sa a fost înhumată ilegal

Daniel Cristian Oancea, tatăl fetiței de numai patru ani din Arad care a fost ucisă de iubitul mamei sale, reclamă faptul că fetița ar fi fost înhumată ilegal.

Când încă trupul fetei era la morgă, tatăl natural al fetei a venit din Olanda și a făcut demersurile necesare pentru ca Antonia să fie îngropată la Buzău, unde locuiesc atât rudele mamei cât și ale tatălui natural. 

Citeste si: VIDEO| Fetița de 4 ani care a fost ucisă de iubitul mamei sale a fost condusă pe ultimul drum

Tatăl biologic a aflat de la televizor că fiica sa a fost înmormântată

Daniel Cristian Oancea a aflat de la televizor că Antonia a fost înmormântată, la Arad, fără acceptul lui: „Vreau ca toți cei care au comis acest abuz să fie trași la răspundere.

Vineri, a fost la morgă o firmă de pompe funebre, să ia sicriul, însă cei angajați de mine au aflat și le-au atras atenția că este ilegal. A venit apoi o a doua societate, care a obținut eliberera cadavrului, iar eu am aflat de la televizor că mi-au îngropat copilul”.

Citeste si: VIDEO| Criminalul din Arad care și-a ucis fiica vitregă s-a întors la locul faptelor! Imagini dramatice de la reconstituire: „Mi-aș da viața să o aduc înapoi pe Antonia!”

Citeste si: Drama ascunsă de regretatul Nicu Covaci. Mama solistului a fost ucisă cu sânge rece în urmă cu 22 de ani- kanald.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Antonia a fost omorâtă în bătaie și arsă de iubitul mamei sale, din cauză că micuța voia să se joace, lucru care l-a deranjat pe individ. Mama Antoniei l-a cunoscut pe bărbat pe internet, când acesta lucra în Paris, întors în țară, femeia s-a mutat împreună cu el la Arad.

Femeia este internată alături de cei doi copii pe care îi mai are într-un sediu al DGASPC Arad, unde primește asistență psihologică. 

Tatăl natural al Antoniei a mărturisit că va solicita în instanță decăderea femeii din drepturile părintești, având în vedere că fratele mai mic al Antoniei se află acum în grija mamei. 

Citeste si: VIDEO| Cum a murit Antonia, fetița de patru ani ucisă la Arad?! Scenariul cumplit expus pas cu pas

Citeste si: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”- kfetele.ro

Citeste si: Pierdere imensă în muzica românească. Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, a murit- radioimpuls.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI