Un nou termen al procesului lui Vlad Pascu are loc la Judecătoria Mangalia, unde au venit și părinții celor doi tineri uciși la 2 Mai. Cu inima grea și durere în glas, tatăl Robertei spune că speră să se facă dreptate, mai ales că procesul va fi judecat de alt magistrat.

Până la un verdict final, Cătălin Dragomir își dorește să stea față în față cu Vlad Pascu.

Tatăl tinerei ucise a mărturisit că își dorește să vadă dacă Vlad Pascu are măcar o urmă de remușcare pentru tragedia pe care a cauzat-o.

vlad pascu 2 mai, parinti tineri 2 mai, vlad pascu proces, vlad pascu judecat

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Am dorit de la prima înfăţişare să-l văd pe cel care mi-a omorât copilul. Nu ştiu dacă merită să îi transmit ceva. Nu, sincer, nu cred că merită. Absolut nimic. Dar vreau să-l văd în ochi. Vreau să-i văd ochii. Dacă are vreo remuşcare, dacă... orice. 

Vreau să judece corect şi să se aplice legea, să se schimbe încadrarea, să nu-i mai spună avocaţii familiei Pascu, că nu pot să spun că ăsta micu are el avocaţii, nu, familia Pascu, ca să ne înţelegem, da? Să nu-i mai spună judecătoarei sau cine o fi magistrat,

”Vedeţi că dacă schimbaţi se bate cap în cap cu nu ştiu ce articol şi aşa mai departe”. Şi haideţi să ne reamintim că am spus-o de multe, de multe ori, n-a fost de vină doar doamna Ancuţa, că eu nu pot să-i spun judecător persoanei respective, şi doamna procuror, care am înţeles că era prin concediu, să vedem dacă apare”, a spus tatăl Robertei Dragomir.

Între timp a fost stabilit un nou termen al procesului pentru data de 7 iunie 2024, potrivit reporterilor Știrile Kanal D. Avocații părinților tinerilor uciși urmează să depună o cerere pentru ca încadrarea juridică să fie schimbată. Până acum martorii și Vlad Pascu nu au fost audiați.

Citește și: Cum ar putea să scape cu o pedeapsă mai ușoară Vlad Pascu după acordul de recunoaștere încheiat cu procurorii

vlad pascu 2 mai, parinti tineri 2 mai, vlad pascu proces, vlad pascu judecat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si