Close sidebar
Close sidebar

Tatal unui copil de 13 ani care a facut o comotie cerebrala in timpul unui meci de fotbal acuza echipajul ambulantei private ca a venit fara aparatura

Un meci de fotbal oficial, disputat in Capitala, se putea transforma intr-o tragedie pentru un copil de 13 ani, care a ramas inconstient pe gazon. Medicii unei ambulante particulare angajate sa supravegheze partida au intervenit, dar nu aveau aparatura pentru resuscitare, spune tatal copilului, pentru Digi 24. Baiatul, care a suferit o comotie cerebrala, a fost salvat de o asistenta medicala aflata in tribune.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tatal copilului a alergat si a ajuns primul langa baiat, cand medicii inca nu intrasera pe iarba.

Simon Bebe, tatal copilului: "Imploram sa ma ajute. Din suflet, ajutati-ma ca moare copilul in brate. Stiu ca in momentul acela el s-a uitat la mine si a ramas nepasator(...) O secunda am ramas socat. Am vazut copilul ca sta nemiscat, ca are manutele ridicate, picioarele ridicate in aer. Mi-am vazut copilul intins, tremurand", spune Simon Bebe, tatal copilului, pentru Digi 24.

El aduce acuzatii grave celor de la ambulanta particulara Nicomed, angajata de Asociatia de Fotbal a Bucurestiului.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Au venit practic cu mainile goale. Nu au pus mana pe copil, sub nicio forma, nu au atins copilasul sa-l ajute deloc", afirma tatal baiatului.

Baiatul a primit primul-ajutor de la o asistenta medicala care venise la meci cu copilul ei.

"Am vazut o cheie de masina, cu care de altfel i-am desfacut gura si i-am scos limba. Mi-am dat seama ca si-a inghitit limba si ca este in hipoxie, ca nu mai respira", a spus femeia.

In cele din urma, baiatul de 13 ani a fost preluat de Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

"Se afla in pozitie laterala de siguranta, inconstient, dupa o criza compulsiva", a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulant[ Bucuresti-Ilfov.

Contactati de Digi 24, reprezentantii ambulantei particulare Nicomed au spus ca parintii nu i-au lasat sa intervina.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI