Close sidebar
Close sidebar

Tatal unuia dintre autostopistii criminali face declaratii tulburatoare: "Imediat dupa crima, ii era frica sa doarma singur"

Andrei Simion, 16 ani, si Cristian Tanasescu, 18 ani, au ucis cu bestialitate soferul masinii care ii luase la ocazie, iar pe sotia acestuia au injunghiat-o.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tatal baiatului de 16 ani a marturisit ca stia ca fiul lui isi dorea sa ajunga la iubita lui, o femeie maritata cu 2 copii, dar ca niciodata nu si-a imaginat ca Andrei ar putea fi in stare sa faca moarte de om.

Barbatul a mai dezvaluit ca imediat dupa crima a observat ca baiatului ii era frica sa doarma in camera lui singur.

"Ii era frica. Atat! Nu mai dormea in camera lui. El mai facuse o prostie: plecase cu o femeie! Era distrus! De-atunci, eu nu m-am mai inteles cu el! Maritata... cu doi copii... si de acolo... El a vrut...  Voia sa ajunga la ea! Era o relatie interzisa Ce s-au inteles ei... sa ia banii! Al meu... sa ia ala masina... si sa fuga! Am trei saptamani de cand mi-a murit taica-miu! Asta-mi mai trebuia! Ce-nseamna viata! Am crescut fara mama! El m-a crescut de la doi ani!(...)

Celalalt l-a omorat! Al meu a zis ca n-a avut curaj!(...) M-a nenorocit! Ne-a distrus pe toti! Omul ala a murit nevinovat!", a declarat tatal lui Andrei Simion, potrivit romaniatv.net.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In 24 noiembrie, doi barbati care fusesera luati la "autostop" din orasul Slobozia, intr-o masina in care se aflau doi soti, i-au spus soferului sa opreasca pe DN 3 A, in dreptul localitatii Tudor Vladimirescu din judetul Calarasi.

Ulterior, barbatii l-au injunghiat in gat cu un cutit pe sofer, dar si pe sotia acestuia. Femeia a supravietuit si a reusit sa sune la 112.

La fata locului au ajuns echipaje SMURD, insa in cazul barbatului nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat mort. Sotia acestuia a fost transportata la Spitalul Judetean Calarasi, fiind ranita usor. Ambele victime au fost gasite cazute in afara masinii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI