Contactat telefonic atunci, Florin Piersic a confirmat ca fosta lui sotie a avut probleme de sanatate, insa spunea ca actrita se afla in stare stabila.

“Tatiana se simte, acum, bine! Slava Domnului, e in regula! A avut niste probleme de sanatate, dar nu este cazul sa dramatizam. Daca fosta mea sotie ar fi fost in stare foarte grava, nu m-as fi intors acasa, la Cluj, unde sunt acum, ci as fi luat primul avion inspre Bucuresti, pentru a fi alaturi de ea.

Desi, ne-am despartit in urma cu 40 de ani, o iubesc in continuare si o respect. O iubesc pentru ca este mama fiului meu, Florinel, si fiindca este o femeie speciala. Oricand si in orice situatie voi fi alaturi de ea”, a declarat atunci celebrul actor Florin Piersic in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Anuntul mortii actritei a  veni duminica dimineata. Tatiana Iekel a fost prima sotie a lui Florin Piersic si mama lui Florin Piersic Jr.  A fost actrita a Teatrului Mic si Foarte Mic, unde a jucat peste 70 de roluri, apreciate foarte mult de public. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si