Close sidebar
Close sidebar

Tatiana Iekel a murit la 84 de ani. Declaratiile impresionante ale lui Florin Piersic cand a aflat de boala fostei sale sotii! "O iubesc in continuare"

Inca de la inceputul acestui an, despre Tatiana Iekel au aparut vesti ca este grav bolnava. Asta dupa ce apropiatii au spus ca actrita in varsta de 84 de ani nu mai aparuse de ceva vreme in public.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Contactat telefonic atunci, Florin Piersic a confirmat ca fosta lui sotie a avut probleme de sanatate, insa spunea ca actrita se afla in stare stabila.

“Tatiana se simte, acum, bine! Slava Domnului, e in regula! A avut niste probleme de sanatate, dar nu este cazul sa dramatizam. Daca fosta mea sotie ar fi fost in stare foarte grava, nu m-as fi intors acasa, la Cluj, unde sunt acum, ci as fi luat primul avion inspre Bucuresti, pentru a fi alaturi de ea. Desi, ne-am despartit in urma cu 40 de ani, o iubesc in continuare si o respect. O iubesc pentru ca este mama fiului meu, Florinel, si fiindca este o femeie speciala. Oricand si in orice situatie voi fi alaturi de ea”, a declarat atunci celebrul actor Florin Piersic in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Anuntul mortii actritei a  veni duminica dimineata. Tatiana Iekel a fost prima sotie a lui Florin Piersic si mama lui Florin Piersic Jr.  A fost actrita a Teatrului Mic si Foarte Mic, unde a jucat peste 70 de roluri, apreciate foarte mult de public. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI