In viata de zi cu zi insa, fosta nevasta a lui Florin Piersic era o persoana discreta, careia nu ii placea deloc sa iasa in evidenta. Tatiana Iekel era vazuta foarte rar la evenimente si  prefera sa se bucure de linistea caminului ei! 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

“Tatiana era destul de retrasa, statea de cativa ani buni singura intr-un apartament din zona Mihail Kogalniceanu si iesea doar la evenimente care aveau legatura cu lumea teatrului si a filmului! Avea prieteni, dar cel care o vizita aproape zilnic era Florinel, baiatul ei din casatoria cu Florin Piersic. Actorul o iubea enorm enorm si se ocupa de tot ce avea ea nevoie! A ajutat-o cu tot ce i-a stat in putinta si ii aducea si nepoteii sa ii vada la final de saptamana! Poate tocmai de aceea, Florinel a fost si extrem de afectat in momentul in care femeia a murit.

Era pur si simplu distrus! A dorit totusi discretie pentru inmormantare! I-a respectat astfel ultima dorinta, sa plece de pe aceasta lume fara prea mult tam-tam, asa cum a si trait!”, au dezvaluit persoane apropiate regretatei artiste.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si