Dacă plecați spre mare în acest weekend, aflați că de astăzi, a fost reintrodusă taxa de pod de la Fetești. Conducătorii auto vor putea să plătească și prin SMS la 7577.

Citește și: Noi reguli privind taxele de drum pentru șoferii din Bulgaria. Cum vor fi calculate

Cum vor putea plăti șoferii taxa de pod de la Fetești

Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Într-adevăr, de astăzi a fost reluată taxarea șoferilor care circulă pe Autostrada Soarelui. Aceștia trebuie să plătească la punctul de trecere de la Fetești, la benzinării sau prin SMS la numărul 7577. Vă reamintesc faptul că taxa fusese suspendată începând cu data de 1 iunie, pentru că podul de peste Dunăre, cel de pe brațul Borcea, intrase în reabilitare.

Așadar, chiar dacă șoferii care circulau spre mare nu au mai plătit taxa respectivă, știm foarte, bine că prețul s-a transformat în zeci de minute de așteptare pentru că s-a circulat bară la bară, în special

vinerea și duminica. Sperăm așadar că șoferii care își vor petrece în continuare concediul pe litoralul românesc nu vor mai avea parte, începând de astăzi, de blocaje pe autostradă.”, transmite Andra Ionescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si