Close sidebar
Close sidebar

Taximetriștii din București și-au făcut tarifele cum au vrut în noaptea de Revelion! Cât au putut să ceară pentru o cursă de doar 4 kilometri!

Cine a chefuit in centrul capitalei si a vrut sa ajunga acasa cu taxi-ul a trebuit sa plateasca un pret de sase ori mai mare. Tariful s-a negociat la geam, in functie de client! Urmeaza un material filmat cu o camera ascunsa.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

50 DE LEI! Este tariful pe care unii taximetristi l-au cerut in noaptea de Revelion pentru o distanta de 4 kilometri! La un calcul simplu, pretul a fost de 6 ori mai mare decat tariful normal! Incercarile continua, iar taximetristii tin stacheta sus!

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Tariful de 50 de lei pare sa fie cel mai des pomenit la majoritatea soferilor de taxi. Ba chiar fac si glume pe aceasta tema!
Alti soferi au avut si pretentii legate de traseu! Au acceptat doar curse intr-o singura directie...

Dupa multe cautari si intrebari, cel mai mic tarif la taxi gasit de echipa noastra, in noaptea de Revelion, in capitala, a fost de 30 de lei pentru o distanta de aproape 4 kilometri. Adica 8 lei pe kilometru!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI