Politia a anuntat ca traficul va fi restrictionat pe soseaua Kiseleff, de la Piata Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei, de la ora 5.00 si pana la 22.00, ca urmare a actiunii de protest. Protestul a fost autorizat de Primaria Capitalei si se va desfasura intre orele 9.30 si 21.00.

Potrivit Politiei Romane, incepand cu ora 5.00, ca urmare a protestului, circulatia rutiera va fi restrictionata pe soseaua Kiseleff de la Piata Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei, respectiv pe sos. Kiseleff de la Piata Arcul de Triumf pana la Piata Presei Libere (zona centrala), permitandu-se permanent circulatia pe Strada Arhitect Ion Mincu. Traficul ar putea fi restrictionat si pe Strada Paris si  pebreteaua care leaga Bulevardul Iancu de Hunedoara de Piata Victoriei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Rutele ocolitoare vor fi Arcul de Triumf- strada Constantin Prezan- Piata Charles de Gaulle- Calea Dorobanti si Piata Presei Libere- Piata Montreal- bulevardul Marasti- bulevardul Ion Mihalache.

Transportatorii si taximetristii care fac parte din Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) vor protesta si joi in fata sediului Guvernului.

Protestatarii acuza ca proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea a doua articole din Legea 38/2003 s-a blocat pe traseul de avizare si cer scoaterea in afara legii a tururor platformelor online care fac servicii de transport de persoane nedeclarat,

nefiscalizat si neautorizat conform legislatiei in vigoare.

"Cerem scoaterea in afara legii a platformelor tehnologice online care presteaza servicii de taximetrie in mod neautorizat, asa cum s-a intamplat in tarile europene, unde statul a vrut sa-si protejeje transportatorii autorizati. Cerem scoaterea in afara legii a tururor platformelor online care fac servicii de transport de persoane nedeclarat, nefiscalizat in Romania si neautorizat conform legislatiei in vigoare. Cerem scoaterea in ilegalitate a tuturor firmelor care fac transport regulat, pe rute pentru care nu au participat la licitatii si nu au castigat dreptul de a le opera, conform legii", solicita COTAR.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si