ANAF trimite tinerilor căsătoriţi solicitări ca să declare relaţiile economice pe care le-au avut, atât la căsătoria civilă cât şi la cea religioasă, cu PFA, firme şi altele, care le-au furnizat servicii de fotografie, muzică, restaurant.

Conform Profit, Fiscul îşi doreşte nume de firmă, număr de telefon, adrese. Cei care nu răspund solicitării venite din partea ANAF riscă o amendă care porneşte de la 2.000 pană la 5.000.

Cum sună solicitarea ANAF

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Vă solicităm informaţii despre persoane fizice/Întreprinderi Individuale, Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Familiale/ Societăţi Comerciale/ alte forme de organizare privind raporturile economice sau juridice pe care le-aţi avut cu ocazia evenimentelor prijeluite de celebrarea căsătoriei civile şi religioase.
În sensul celor de mai sus, completaţi delcaraţia alăturată, cu privire la persoane/ societăţi/ nr telefon/ adrese identificare/ intermediari/ orice alte date pe care le cunoaşteţi/ deţineţi privind:

formaţie muzicală;
locaţie eveniment;
servicii foto-video;"

Persoanele fizice nu au obligaţii în ce priveşte păstrarea unor documente privind eventualele tranzacţii cu firme, PFA sau oricine altcineva furnizează serviciile verificate de ANAF. 

sursa foto: The Celebration Society 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si