Close sidebar
Close sidebar

Te-ai căsătorit? Fiscul te-a luat în vizor. Zeci de cupluri din România s-au trezit cu somaţii acasă

Cei care nu răspund solicitării venite din partea ANAF riscă o amendă care porneşte de la 2.000 pană la 5.000 de lei

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

ANAF trimite tinerilor căsătoriţi solicitări ca să declare relaţiile economice pe care le-au avut, atât la căsătoria civilă cât şi la cea religioasă, cu PFA, firme şi altele, care le-au furnizat servicii de fotografie, muzică, restaurant.

Conform Profit, Fiscul îşi doreşte nume de firmă, număr de telefon, adrese. Cei care nu răspund solicitării venite din partea ANAF riscă o amendă care porneşte de la 2.000 pană la 5.000.

Cum sună solicitarea ANAF

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Vă solicităm informaţii despre persoane fizice/Întreprinderi Individuale, Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Familiale/ Societăţi Comerciale/ alte forme de organizare privind raporturile economice sau juridice pe care le-aţi avut cu ocazia evenimentelor prijeluite de celebrarea căsătoriei civile şi religioase.
În sensul celor de mai sus, completaţi delcaraţia alăturată, cu privire la persoane/ societăţi/ nr telefon/ adrese identificare/ intermediari/ orice alte date pe care le cunoaşteţi/ deţineţi privind:

formaţie muzicală;
locaţie eveniment;
servicii foto-video;"

Persoanele fizice nu au obligaţii în ce priveşte păstrarea unor documente privind eventualele tranzacţii cu firme, PFA sau oricine altcineva furnizează serviciile verificate de ANAF. 

sursa foto: The Celebration Society 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI