Denisa, o tânără în vârstă de 30 de ani din Bistrița, a fost găsită moartă într-un apartament din Japonia. Aceasta a lucrat ca stewardesă mai mulți ani, iar după ce contractul i-a expirat, Denisa plănuia să se stabilească definitiv în țara în care și-a găsit sfârșitul.

Trupul neînsuflețit al Denisei a fost găsit de proprietarul apartamentului pe care îl închiriase. Bărbatul nu a reușit să o contacteze pe Denisa de mai multe zile, iar când a ajuns la locație, a făcut descoperirea macabră.

Cauza morții Denisei rămâne, în continuare, un mister, iar autoritățile japoneze continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care tânăra a sfârșit.

Denisa era singurul copil al părinților. Cei doi își plâng fata și așteaptă ca trupul neînsuflețit al acesteia să ajungă în România, pentru înmormântare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Denisa

[Sursa foto: Rețele sociale]

Părinții Denisei, devastați de durere: "Te-ai dus la ceruri, puiuțul nostru"

Moartea Denisei a lăsat în urmă semne de întrebare și inimi zdrobite de durere. Cei mai afectați sunt părinții tinerei, care sunt nevoiți să își îngroape singurul copil.

Cei doi își plâng durerea și așteaptă ca trupul neînsuflețit al Denisei să ajungă în țară.

Tatăl Denisei a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale, în care își plânge durerea.

"Te-ai dus la ceruri, puiuțul nostru drag și scump, te vom purta în sufle și în gând până ne vom revedea, te vom iubi mereu", a scris tatăl Denisei pe rețelele sociale.

Denisa împreună cu părinții

[Sursa foto: Rețele sociale]

Pe rețelele sociale curg mesajele de condoleanțe. Familia și apropiații Denisei sunt în stare de șoc și refuză să accepte că tânăra a murit.

Ai fost un om minunat! Ai fost un om iubit și respectat! S-a stins o ființă atât de dragă, lăsând în urmă durere și tristețe!, este unul dintre mesaje.

Nu m-am gândit niciodată ca o să trebuiască să îmi iau rămas bun de la tine… Dar din păcate viața de multe ori nu e cum ne-am dori și a ajuns un momento foarte urat pentru noi, și mai ales pentru părinți tăi.. Odihnă veșnică Ale, te pup enorm de mult, este unul dintre mesaje.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si