Close sidebar
Close sidebar

Te doare capul des? Asta e remediul cel mai eficient. Uita de pastile

Durerile de cap si migrenele provoaca un chin pentru toti cei care se confrunta cu ele. Acestea iti pot ruina ziua in numai cateva clipe si nici cele mai puternice pastile nu reuseasca te scape de ele. incearca sarea de Himalaya si scapa imediat de durere.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pastilele impotriva durerii sunt o solutie pentru moment, insa stomacul tau va avea de suferit. in timp, vei constata ca nu isi mai fac efectul. Daca si tu te confrunti des cu migrene si cu dureri de cap, poti apela la solutii naturiste. Natura are raspunsul pentru fiecare problema cu care te confrunti.

Cum scapi de migrene cu sarea de Himalaya:

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

1 pahar cu apa;
sucul de la o lamaie;
2 lingurite de sare de Himalaya.
Consuma acest preparat de fiecare data cand simti ca te doare capul. in numai cateva minute vei simti ca durerea scade, pana dispare definitiv.

Atunci cand cumperi sare de Himalaya alege sare care are nuanta cat mai roz. Aceasta culoare indica faptul ca este bogata in minerale, scrie sanatatea.ro.

Este mai bine sa cumperi sare fina, caci cea sub forma de cristale este mai greu de folosit in mancare. in cazul in care cumperi sare sub forma de cristale, foloseste o rasnita speciala.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI