"Asta de aici ce zice? Obligatoriu dreapta. Da! Pai si cum facem? Facem stanga", realizeaza reporterul nostru. Imediat, colegul nostru, Daniel Nicolaina, abordeaza si un politist aflat in zona. "Buna ziua domnul politist. Daniel Nicolaina de la Stirile Kanal D Sunt! Toata lumea a luat-o la stanga si aici arata altceva. Daca moare un om aici in intersectie pur si simplu nevinovat.", vine intrebarea seaca ce ramane cam fara raspuns.



Sa ramai interzis nu alta cand vezi cum se circula in capitala. Indicatoarele rutiere nu mai prezinta niciun interes pentru soferi. Fiecare o ia pe unde vrea. Noi stam si ne intrebam. E rea intentie sau necunostinta de cauza? Mai bine sa aflam chiar din locul cu pricina.... "Bun! Avem o dilema! Indicatorul asta de aici inseamna obligatoriu la dreapta. Dedesupt este accesul interzis cu exceptia transportului public local. Adica in mod normal in fata are voie doar autobuzul si taxiul.", ne descrie reporterul Stirilor Kanal D. Numai ca de la teorie pana la practica e cale lunga. Acest domn nu prea s-a lamurit cum sta treaba cu semnele rutiere. El stie unde trebuie sa ajunga... "Aici e interzis. Si dincolo e interzis! Deci, nu aveti cum sa mergeti inainte! Trebuie sa faceti stanga, banuiesc... Pai stanga facem. Pai da, dar asta zice obligatoriu inainte.
Trebuia pus in partea cealalta... Si asta de aici ce zice? Obligatoriu dreapta. Pai si cum facem? Facem stanga!..."
, ajungandu-se la o concluzie finala

Nu mai stam pe ganduri si mergem sa intrebam in politist de la rutiera care ne explica foarte simplu. Indicatorul de interzis trebuie respectat. Iar cei care incalca regulile sunt pasibili de amenda si pot ramane para permis de conducere.

Asadar, domnilor politisti scoateti caietul de amenzi si inarmati-va cu mai multe pixuri caci veti avea mult de scris de acum inainte.
Pana atunci legea strazii continua.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si