Close sidebar
Close sidebar

"Te omor, nu?" Au fost ultimele cuvinte dintr-un apel la 112, efectuat de un copil de 13 ani, din Iași. Motivul ireal pentru care minorul a apelat autoritățile

Un copil de 13 ani, din Iași, a alertat autoritățile dintr-un motiv șocant. Ultimele cuvinte din apelul către 112 au fost "Te omor, nu?", apoi s-a așternut liniștea.

Elena Tasca,

Au fost ultimele cuvinte dintr-un apel la 112, efectuat de un copil de 13 ani, din Iași.

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un minor în vârstă de 13 ani, din Iași, a sunat la numărul de urgență 112, fără a vorbi. Pe fundal, ultimele cuvinte auzite au fost "Te omor, nu?", rostite într-un mod retoric. Care a fost, de fapt, motivul pentru care minorul a apelat la 112, potrivit informațiilor transmise de gândul.ro.  

Motivul ireal pentru care un minor de 13 ani a sunat la 112

Un minor în vârstă de 13 ani, din Iași, a sunat la 112. 

Citește și: Un elev de 10 ani, înjunghiat la doar 200 de metri de școală! Agresorul, un bărbat de 44 de ani, a fost arestat pe loc

Potrivit unor surse judiciare, Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași că o femeie a sunat la 112 pentru a cere ajutor, spunând că este amenințată cu moartea.

Ultimele cuvinte din apel ar fi fost "Te omor, nu?", rostite într-un mod retoric, apoi convorbirea s-a încheiat.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Autoritățile au încercat să contacteze numărul de telefon, dar a fost în zadar. Telefonul mobil de pe care a fost efectiat apelul a fost închis. Polițiștii au acționat contracronometru și au reușit să identifice locația apelului, unde s-au deplasat de urgență.

Citește și: Casa i-a ars, iar banii i-au fost furați! Un bărbat din Bragadiru ar fi fost victima soției și a socrului

Ajunși la fața locului, polițiștii s-au confruntat cu o realitate șocantă. Apelul a fost făcut de un minor în vârstă de 13 ani, care se certa cu tatăl său, pentru că refuza să meargă la școală.

Atât copilul, cât și tatăl au fost transportați de polițiști la sediul Secției 1 Poliție Iași pentru a clarifica situația creată, în vederea luării măsurilor legale care se impun. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI