În urma anchetei din cazul Caracal, care vizează uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare. Chiar dacă în primă fază a mărturisit faptele cutremurătoare la interogatoriu, în prezent acesta neagă în continuare cele două crime.

Chiar dacă spune că nu le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, care la acea vreme aveau 15, respectiv 18 ani, Dincă a dezvăluit cu detalii exacte cum a împiedicat-o pe Alexandra să scape din casa groazei, unde a fost torturată.

„Monstrul din Caracal” a povestit cum i-a legat un lanț de gleznă, de care a înnodat o sfoară, pe care ulterior a prins-o de pat.

Citește și: Pensia pe care o are în continuare Gheorghe Dincă, chiar dacă este închis „Monstrul din Caracal” trebuie să plătească despăgubiri de sute de mii de euro familiilor celor două tinere

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

gheorghe dinca, luiza melencu, alexandra macesanu

Dincă, extrem de deranjat că e cunoscut drept „monstrul din Caracal”: „O să vă dau în judecată”

Dincă povestește cum, pentru a imobiliza și mai mult mișcările Alexandrei Măceșanu, i-a legat ambele picioare cu o sfoară și a lăsat între noduri o distanță de un cot, fapt pe care simte să-l sublinieze în timp ce arată antebrațul, precizează jurnaliștii Gândul.

În ciuda lucrurilor cutremurătoare pe care spune chiar el că le-a făcut, Dincă este cel mai deranjat de modul în care este cunoscut, drept „Monstrul din Caracal”. Mai mult decât atât, este hotărât să îi dea în judecată pe cei care l-au numit astfel.

„Le-am zis: o să vă dau în judecată că m-ați făcut «monstru» și să-mi dovediți că eu sunt monstru. Așa am fost declarat, dar cu ce sunt monstru? Sunt de acord că așa mă recunoaște lumea, dar eu o să-i dau în judecată pe cei de la televiziune”

, a spus Dincă, pentru sursa citată.

Citește și: Unde s-ar afla, de fapt, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu? Monstrul din Caracal a spus totul! Ce s-a întâmplat după ce a mărturisit adevărul

gheorghe dinca, luiza melencu, alexandra macesanu


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si