Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Țeapă de proporții pentru trei tineri din Peru. Au furat sute de adidași doar pentru piciorul drept

Trei hoți au spart un magazin de încălțăminte din centrul orașului Huancayo și au reușit să fure 200 de cutii de adidași. Credeau că au dat lovitura, însă când au deschis cutiile au avut un mare șoc.

Redactia Stirile Kanal D,

Țeapă de proporții pentru trei tineri din Peru. Au furat sute de adidași doar pentru piciorul drept

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Cei mai ghinioniști hoți sunt din Peru. Aceștia au dat spargerea la un magazin cu încălțăminte sport, acolo unde au reușit să fure 200 de adidași. Supriza a fost când au descoperit că în cutiile furate era doar dreptul. Perechea era, de fapt, expusă la raft. Așa se face că în depozitul jefuit se afla încălțămintea incompletă, care acum nu le e de niciun folos hoților.

Proprietarul magazinului spune că paguba se ridică la 13.000 de dolari și se amuză, știind că infractorii vor avea mari bătăi de cap în a vinde adidași doar pentru piciorul drept.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI