Catalin Radulescu a fost mereu un om politic nonconformist, care nu s-a multumit cu un scaun „caldut” in Parlament, ci a continuat sa apara in diverse scandaluri.

Catalin Radulescu, un deputat excentric

In urma cu 5 ani, Catalin Radulescu facea senzatie pe strazile Pitestiului la bordul unui Hummer de 100.000 de euro care, spunea el, i-ar fi apartinut rapperului Puff Daddy. Toate bune si frumoase, pana cand, la un control de rutina, Politia Rutiera i-a cerut permisul.
Relaxat, acesta l-a scos, insa agentul l-a informat ca automobilul pe care-l conduce depaseste limita admisa categoriei B, asa ca se afla cam in ilegalitate. Pentru ca nu avea categoria C, Radulescu s-a ales cu un dosar penal si a fost obligat sa traga pe dreapta pana cand va ajunge din nou la scoala de soferi.
Puff Daddy e mare iubitor de masini de lux

Radulescu a protestat vehement in fata politistului, dupa care si-a indreptat furia asupra celui de la care achizitionase masina. Acesta nu era Puff Daddy, ci un om de afaceri local, patron al unei firme de paza. Iar automobilul nu era cumparat, ci Radulescu preluase leasingul. Finalul povestii il pune pe deputat in conflict cu toata lumea: cu prietenul de la care luase masina, caruia a refuzat sa-i plateasca o parte din suma dar si cu firma de leasing, unde nu a mai vrut sa plateasca rate, ci a preferat sa le cedeze Hummerul, cu proces verbal.
Firma s-a considerat prejudiciata si a cerut instantei sa fie despagubita.
 

Citeste si: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Viral făcut de Netflix cu Insula Iubirii. Până și MAI a reacționat: Pentru cine vrea adrenalină, facem angajări- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si