Vladimir Osecikin, refugiat la Paris, a fost cel care a făcut dezvăluirea. Vladimir Osecikin susține că Aleksei Navalnîi a fost lovit cu pumnul în zona inimii și a murit după ce a fost scos la o plimbare la -27 de grade Celsius.

În acest sens, citează o cronică din colonia arctică "Lupul polar", acolo unde opozantul rus a fost închis și s-a stins din viață în urmă cu o săptămână.

Vladimir Osecikin a menționat că trupul neînsuflețit al lui Aleksei Navalnîi avea vânătăi la nivelul capului și al pieptului.

Citește și: Cine este ucraineanca care a fost dată în urmărire? Lolita ar fi pozat topless în Piaţa Roşie din Moscova

Ar fi vorba despre semne care sunt asemănătoare tehnicii de asasinare cu o lovitură de pumn, specifică pentru forțele speciale din KGB, a completat acesta, potrivit presei internaționale care îl citează.

Vladimir Osecikin spune că Aleksei Navalnîi a fost "pregătit" pentru asasinat.

"Ei (KGB, n.r.) și-au antrenat agenții să ucidă un om cu un singur pumn în inimă. Era o marcă distinctivă a KGB", a punctat Vladimir Osecikin.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit acestuia, Aleksei Navalnîi a fost "pregătit" pentru a fi asasinat, înainte fiind ținut în frig extrem, în curtea închisorii, vreme de mai mult timp pentru a-i fi încetinită circulația sângelui.

Presa internațională nu a trecut cu vederea faptul că autoritățile ruse păstrează tăcerea în ceea ce privește cauza decesului lui Navalnîi, la o săptămână după ce Serviciul Penitenciar Federal a anunțat că acesta "s-a prăbușit în timp ce se plimba", potrivit New York Post.

Trupul lui Navalnîi ar fi fost transportat într-un convoi la miezul nopții! Camerele de supraveghere au surprins totul

Camerele de supraveghere din trafic par să fi surprins un convoi rusesc care transporta trupul lui Alexei Navalnîi de la închisoare la morgă. Între timp, mama opozantului dă autoritățile ruse în judecată.

Mai multe camere de supraveghere ar fi surprins exact momentul în care trupul neînsuflețit al opozantului rus, Alexey Navalnîi a fost transportat într-un convoi la miezul nopții, informează Sky News. Mediazona a publicat imaginile din timpul nopții de 16-17 februarie, între orele locale 23.54 și 00.01 cu cele patru vehicule, inclusiv mașini de poliție în față și în spate, un microbuz și o altă mașină nemarcată.

Ambele camere de luat vederi arată același convoi care traversează râul Ob la sud de Labytnangi, care este singurul drum dintre închisoarea Kharp și morga din Salekhard, unde se pare că se află corpul politicianului. Mamei lui Navalny, Lyudmila Navalnaya, și avocaților săi li s-a refuzat accesul la morgă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Când este legal deepfake-ul? Explicațiile avocatei Silvia Uscov: „Vor fi pedepse cu închisoarea pentru nesemnalizarea corespunzătoare”

Moartea acestuia a fost anunțată vineri de autoritățile penitenciare din Rusia. Atunci, Alexei Navalny și-ar fi pierdut cunoștința după ce s-a plimbat în colonia penală Polar Wolf.

Din păcate, medicii nu l-au mai putut readuce la viață.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si