O telecabină de opt locuri care transporta o familie de patru persoane s-a prăbușit la pământ într-o stațiune de schi din vestul Austriei, transmite ORF.at.

Citește și: Un bărbat cu probleme psihice și-a înjunghiat ambii părinți cu cuțit, în Cluj-Napoca. Vecinii sunt îngroziți de cele întâmplate

Potrivit poliției, este posibil ca un copac căzut să fi făcut ca telegondola din Acherkogelbahn să se prăbușească în jurul orei locale 10:22.

Conform ultimelor informații, toți cei patru ocupanți ai telegondolei au fost grav răniți. Au fost duși la spitalele din Zams și Innsbruck.

Clinica din Innsbruck a transmis că o persoană este în stare critică.

Zona de schi Hochoetz din Ötztal este considerată un paradis pentru familiile care își petrec vacanțele la munte, în Austria.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Telegondolă prăbușită într-o stațiune de schi din Austria

Telegondolă prăbușită într-o stațiune de schi din Austria

[Sursa foto: orf.at]

Telecabină prăbușită la schi în Austria. Doi dintre răniți sunt copii

Incidentul neobișnuit a avut loc pe cablul Acherkogelbahn din zona de schi Hochoetz din regiunea Tirol.

Înălțimea de la care s-a prăbușit telegondola a fost de minim 7-8 de metri.

Toți cei patru pasageri, printre care și doi copii, au fost grav răniți, unul dintre cei transportați de urgență la spital în stare critică.

Din cauza locației îndepărtate și a terenului forestier inaccesibil, serviciile de urgență au fost nevoite să extragă victimele folosind o frânghie atârnată dintr-un elicopter.

Michaela Burger, un purtător de cuvânt al autorităților locale, a declarat că un pasager a fost dus la Spitalul Medical Universitar Innsbruck, în timp ce ceilalți trei au fost duși la spitalul Zams pentru tratament suplimentar.

Telegondolă prăbușită într-o stațiune de schi din Austria

Telegondolă prăbușită într-o stațiune de schi din Austria

[Sursa foto: orf.at]

Tragedie la schi în Austria. Cine sunt victimele 

Deocamdată nu se știe nimic despre identitatea răniților grav. „Tot ce știm este că e vorba de un tată, fiul și fiica lui, precum și un unchi. Deci probabil este o familie. Nu știm încă de unde vin”, a spus adjunctul comandantului poliției districtuale Michael Haid.

Potrivit poliției, cei patru au fost salvați din elicopter cu o frânghie și duși la spital. Salvarea a fost extrem de dificilă deoarece locul accidentului din mijlocul telecabinei se afla pe un teren relativ impracticabil din pădure, a declarat un purtător de cuvânt al companiei de telecabină.

Publicația Der Standard informează că familia de turiști era din Danemarca- tatăl de 49 de ani, fiul de 20 de ani, fiica de 19 ani și unchiul lor de 46 de ani.

telegondola prabusita tirol austria

Locul unde s-a prăbușit telegondola 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si