Close sidebar
Close sidebar

Televiziunea Romana a primit un premiu ONU pentru o emisiune care are angajati reporteri cu dizabilitati

Emisiunea "Fara prejudecati" realizata de cei de la TVR Cluj urmeaza sa primeasca premiul "Good Practices for Employess with Disability", premiu oferit din partea Secretariatului de Stat pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati din Brazilia.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Acest premiu vine sa recompenseze munca reporterilor cu dizabilitati din cadrul echipei TVR Cluj. "Suntem extrem de încântaţi să primim acest premiu. Am spus adesea: la Fără Prejudecăţi prezentăm o altă faţă a dizabilităţii- una plină de speranţă, încredere şi reuşite, iar acest premiu confirmă acest lucru. Le mulţumim tuturor celor care ne-au încurajat, celor care fac parte din comunitatea online Fără Prejudecăţi şi care aleg să ne urmărească săptămână de săptămână. Mulţumim, de asemenea, şi colegilor noştri. Este un premiu colectiv pentru o extraordinară muncă în echipă!”, a apus Ovidiu Damian.

Emisiunea "Fara prejudecati" este realizata de TVR Cluj in parteneriat cu Asociatia Hans Spalinger si este prima productie din Europa in cadrul careia lucreaza trei reporteri cu sindromul Down.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cei trei reporteri sunt Mihai Arsenie, Bogdan Cristea si Raluca Avram, noteaza cei de la tvr.ro

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI