Prognoza meteo pentru litoral. Apa mării va ajunge în această perioadă până la 26 de grade în Mamaia, Costinești și Mangalia. Legat de temperatura aerului, potrivit ANM, vom avea undeva la peste 34 de grade. Oricum, orice destinație de pe litoral ați alege pentru concediu, trebuie să știți că vremea va fi superbă!

Ce temperatură are apa mării

E plin de turiști pe litoralul românesc! Cu toții se pot bucura din plin de mare și de soare.

Temperatura mării negre va ajunge în toate stațiunile la 27 de grade, în perioada 27 iulie- 2 august.

Citeste si: Anunț ANM pentru 20-21 august. În ce zonă din România s-au mutat furtunile

Cum va fi vremea în weekend

Vremea va fi caldă în toată ţara, local călduroasă după-amiază. anunță ANM. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului local în Maramureș, Crișana, la munte și izolat în Banat și în Transilvania.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Prognoza meteo. Meteorologii ANM au făcut anunțul. Cod portocaliu pentru 15 județe din țară

Vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 27 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 grade în depresiunile intramontane şi 23 de grade în nordul litoralului.

Citeste si: Alertă meteo. COD portocaliu de fenomene extreme în România. Vezi HARTA


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si