Conform informarii emisa de meteorologi, astazi si maine vom avea parte de disconfort termic ce va depasi pragul critic de 80 de unitati in cea mai mare parte a tarii, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 35 de grade celsius.

Seara e posibil sa cada ploi cu caracter torential fiind insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, asta in zonele de deal si de munte, dar si pe arii restranse din Oltenia.



Si in Bucuresti maximele vor fi ridicate, de pana la 34 de grade celsius, cu cer variabil si innorari temporare spre seara cand exista posibilitatea de averse.

Pe litoral vremea se va mentine calda cu maxime cuprinse intre 27 si 30 de grade si cu o temperatura a apei de 24 de grade.

La munte cerul va fi variabil si va ploua izolat. Termometrele vor indica temperaturi de maximum 25 de grade Celsius.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si