Este puțin trecut de orele prânzului, iar în parc, oamenii și-au întins prosoapele pe iarbă și s-au bucurat de o adevărată zi de plajă.

"Până la 15 că apoi vin ploile, facem un tur de lac și mergem acasă", ne spune unul dintre oameni.

Oamenii au ieșit în parcuri

Ne mutăm în grădina Japoneză din Herăstrău. Aici, principalele preocupări au fost pozele de vară printre ramurile înflorite, dar și relaxărea pe pătură.

Citeste si: Un depozit de carburanţi din Rusia a fost ţinta unui atac cu rachete în această dimineaţă

"Pentru mine este uimitor că am venit ieri din Baia Mare și acolo e frig și nu sunt inverziți copacii. Aici este cald și frumos."

Mirosul îmbietor de flori de cireș, dar și peisajul de basm i-a scos pe oameni din case, hotărâți să se bucure din plin de căldura mult așteptată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Calendar ortodox 3 aprilie 2022. Ce sărbătoare e duminică?

Și pe Calea Victoriei a fost plin de bucureșteni. Fie că au stat la terase pentru a savura băuturi reci, fie că și-au luat o înghețată, fiecare s-a bucurat de promenadă ca într-o zi de weekend.

Vremea se strică în weekend

Din păcate, însă, în această după-amiază, vremea s-a schimbat brusc și, deși temperaturile au rămas ridicate, ploaia și vântul au furat peisajul de vară.

Meteorologii anunță că în următoarele zile se va mai răci, iar vântul va sufla destul de puternic.

Citeste si: Când sunt Floriile 2022? Este dezlegare la peşte

În acest weekend vom avea parte de o răcire bruscă la nivelul întregii țării. Meteorologii anunță ploi și temperaturi mai scăzute pentru perioada următoare.

Sâmbătă și duminică, temperaturile din țara vor fi cuprinse între 9-17 grade Celsius, iar în zonele de munte temperaturile vor scădea chiar și la 0 grade Celsius în timpul nopții.

Citeste si: Horoscop 1 aprilie 2022. Vești extrem de bune pentru trei zodii. Nativii care au parte de câștiguri mari

De asemenea, sunt așteptate ploi în toată țara.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si