Administrația Națioală de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoareale zile. Începând de astăzi, temperaturile se răcesc considerabil în toată țară. Mai multe județe se află sub cod galben de ploi, iar toamna pare că își intră în grații în totalitate.

Vremea în zilele următoare, emisă de ANM

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru zilele următoare. Se pare că vremea se răcește considerabil, iar temperaturile sunt așteptate să se răcească cu până la 10 grade Celsius.

Citește și: "Doamne, Doamne, ce dezastru" Primele declarații ale locuitorilor din Galați, după ce viitura le-a distrus tot ce aveau. Cu ochii în lacrimi, oamenii privesc pagubele "Uitați cum arată munca de o viață"

Câte grade se înregistrează astăzi, în România:

Prognoza meteo emisă de ANM

[Sursa foto: Capturi ANM]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Maxima din zilele următoare va urca până la 21 de grade Celsius la București. Pe litoral, vremea rece se va instala, urmând ca maxima să nu depășească 19 grade Celsius, în timp la munte, este posibil să se înregistreze și 5 grade Celsius.

Se pare că valorile sunt cu mult mai mici sub normalul perioadei.

Începând de astăzi, mai multe județe se vor afla sub cod galben și portocaliu de ploi. Sunt așteptate ploi torențiale, iar cantitățile de apă care se vor înregistra pot ajunge până la 40 l/mp, în unele regiuni.

În intervalul menționat, în județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Vaslui și Galați va ploua însemnat cantitativ.

Cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp. În Banat, Crișana, sud-vestul Transilvaniei, local în zona de munte a Olteniei și în nordul Dobrogei va continua să plouă, iar prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 15...20 l/mp. 

În intervalul menționat, în Delta Dunării va ploua torențial, iar cantitățile de apă vor fi de 40...60 l/mp, se arată în informarea ANM.

Citește și: Atenționare de urgență a meteorologilor ANM. Aproape toată țara se află sub cod de ploi torențiale, cu risc de inundații

Prognoza meteo emisă de ANM

[Sursa foto: Capturi ANM]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si