Imaginile bizare cu tânăra rusoaică au ajuns virale, ținând cont de faptul că temperaturile în acea zonă sunt extrem de scăzute în această perioadă.

O femeie din Rusia a fost surprinsă în timp ce se plimba pe străzile din Ekaterinburg

Trecătorii sunt mirați de apariția tinerei, însă nu o opresc pentru a o întreba ce se întâmplă cu ea și de ce a ajuns să meargă pe stradă fără haine.

Citește și: Andreea Mantea, clipe de coșmar în trafic. Ce a pățit îndrăgita prezentatoare a emisiunii ”Casa Iubirii”

Femeia ajunge în fața unui bloc, unde sună la interfon, dar nu i se deschide. Din spusele martorilor, tânăra ar avea aproximativ 18 ani.

O jurnalistă din Marea Britanie face dezvăluiri incendiare

Jurnalista este căsătorită de 13 ani cu un român și susține că aceasta nu s-a dezbrăcat niciodată în fața lui.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Triunghiul amoros Oana Zăvoranu- Alex Ashraf- amanta. Ce a aflat vedeta despre cealaltă femeie din viața soțului ei

„Nu-l las pe soțul meu să intre peste mine când sunt în baie, indiferent dacă mă machiez sau, Doamne ferește, am nevoie la toaletă”, dezvăluie Julie.

„Soțul meu chiar s-a adaptat, își schimbă și el pijamaua atunci când eu nu mă uit.

Deci, cu riscul de a părea de modă veche sau ciudată, sunt de acord cu Linda în această privință.(...) Nu cred că ești mironosiță dacă te pregătești într-o altă cameră, indiferent de cât timp ai fost căsătorită sau într-o relație – cred că înseamnă să ai respect față de sine și că vrei să păstrezi un anumit mister în relația ta”, a mai spus jurnalista căsătorită cu un român.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si