După maxime de până la 14 grade, temperaturile încep să scadă la final de an și la început de 2023.

Valorile termine în Banat vor fi în scădere în primele zile din an, maximele ajungând la 7 grade, iar minimele la 4, 5 grade. Există probabilitatea de ușoare precipitații în zilele de 27, 28, 30 și 31 decembrie.

Citește și: Furtuni de zăpadă periculoase în SUA. Biden îi îndeamnă pe americani să plece de pe acum dacă au planuri de Crăciun

Cum va fi vremea de Revelion pe regiuni

Valorile termice pentru Crișana vor fi în scădere în primele zile din interval până la medii ale maximelor de 5 grade și ale miniminelor în jur de -2 grade. În a doua săptămână, temperatura aerului va avea tendințe de scădere spre medii regionale ale maximelor de 5, 6 grade.

La începutul primei săptămâni, pentru Transilvania, valorile termice vor fi în scădere până la medii ale maximelor de 3 grade și ale minimelor în jurul -5 grade.

Citește și: Vremea de coșmar continuă în America: nouă oameni au decedat într-o singură zi

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În Maramureș, valorile termice vor fi scădere în primele zile din interval până la medii ale maximelor de 3 grade și ale minimelor în jurul a -3 grade.

În Moldova, răcirea din primele zile ale intervalului, când valorile termice diurne vor ajunge la 5 grade și cele nocturne la -3 grade.

În Dobrogea, vremea se va răci, iar valorile termice diurne vor ajunge la 5 grade și cele nocturne la -3 grade.

Citește și: VIDEO- Frigul le dă bătăi de cap călătorilor CFR

Vremea de coșmar continuă în America: nouă oameni au decedat într-o singură zi

Furtunile și vremea severă din SUA le-a dat bătăi de cap americanilor. Nouă persoane au murit într-o singură zi. Peste 5.000 de zboruri au fost anulate vineri şi peste 8.000 au avut întârzieri.

Cel puţin nouă persoane au murit în Statele Unite, deoarece vremea severă de iarnă continuă să afecteze milioane de americani, conform CNN. Peste 5.000 de zboruri au fost anulate vineri şi peste 8.000 au întârzieri. În mai multe state sunt probleme cu alimentarea cu energie electrică.

Călătorii s-au confruntat vineri cu un număr uluitor de anulări de zboruri, deoarece vremea de iarnă a provocat anularea a peste 5.000 de zboruri în aeroporturile din SUA.

Citește și:  Furtună de zăpadă cu efect de lac în New York

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si