Vremea din România oscilează între extreme. Temperaturile se vor schimba în următoarele zile, într-un mod dramatic, iar oamenii se vor confrunta cu diferențe uriașe. Dacă până la sfârșitul lunii septembrie sunt prognozate temperaturi cuprinse între 25-30 de grade, în ultima zi a lunii, în unele regiuni din România ar urma să se înregistreze 5 grade Celsius, potrivit informațiilor transmise de AccuWeather.ro.

Vremea se schimbă radical. Vor fi resimțite temperaturi de 5 grade Celsius

Vremea se pare că se schimbă radical în România, în doar câteva zile. În anumite regiuni din țară, îndeosebi în cele montane, ultima zi a lunii septembrie aduce temperaturi de până la 5 grade Celsius. Este o întorsătură dramatică a vremii, având în vedere că, în acest moment, la munte se înregistrează temperaturi care depășesc 15 grade Celsius.

De exemplu, la Predeal, prognoza meteo pentru ultimele zile din septembrie arată îngrijorător. Astăzi, pe 26 septembrie, maxima zilei este de 18 grade Celsius, iar la noapte sunt așteptate 12 grade. În weekend, temperaturile se vor încadra între 20-21 de grade Celsius. Ultima zi a lunii septembrie aduce o maximă de 6 grade Celsius, iar noaptea vor fi resimțite 3 grade Celsius.

Citește și: Ajutor de 15 mii de lei pentru oamenii afectați de inundații. Ministrul Finanțelor: „Sprijinul va putea fi folosit pentru achiziționarea unor bunuri de bază în gospodărie”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ciclonul Ashley va lovi România. Vremea se va răci brusc cu aproape 20 de grade și va fi potop. Precipitaţii de 100 l/mp- wowbiz.ro

Prognoza meteo septembrie Predeal

[Sursa foto: Captură AccuWeather]

Schimbarea va fi radicală și în restul țării, unde temperaturile vor scădea de la 30 de grade Celsius, până la 11 grade Celsius. În București, de exemplu, de astăzi până pe 29 septembrie, se vor înregistra temperaturi cuprinse între 29-33 de grade Celsius. Ultima zi a lunii septembrie va aduce în Capitală ploi, dar și temperaturi de până la 19 grade Celsius, urmând ca noaptea să se înregistreze 11 grade Celsius.

Citește și: Fenomene meteo extreme în România. Val de căldură, urmat de un front de aer polar

Prognoza meteo septembrie București

[Sursa foto: Captură AccuWeather]

Schimbările bruște de temperatură care se vor înregistra sunt aduse de furtuna Ashley care urmează să lovească România.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si