Ligandrolul, cunoscut şi sub numele de LGD-4033, este utilizat ca alternativă la steroizi anabolizanţi, fără a avea totuşi aceleaşi efecte secundare. Totuşi, acest produs este uşor de procurat sub forma unui praf.

Jucătorul poate face apel la această decizie: "Nivelul acestei substanţe este incredibil de limitat. Vreau să vă spun că niciodată, deliberat, nu am luat substanţe interzise, sunt complet împotriva dopajului".

Citeste si: VIDEO| Învățătoare surprinsă de ministrul Educației când țipa la elevi: „Din momentul acesta, nu mai vorbeşte nimeni!”

Citeste si: Preşedintele FRF, mandatat să negocieze cu Adrian Mutu preluarea naţionalei U21

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Cum s-a schimbat viața Vioricăi Dăncilă de când nu mai este premier: „Am făcut pentru familie sarmale, caltaboși și chiar cârnați”

Nicolas Jarry a mai spus că această veste l-a luat prin surprindere.şi este decis să identifice originea acestor substanţe. El se gândeşte în special la nişte multivitamine provenind din Brazilia şi afirmă că munceşte mult pentru a-şi dovedi nevinovăţia.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si