În fiecare ediție a emisiunii, concurenții au parte de provocări și momente palpitante, dar și de momente pline de senzație. Mai mult de atât, în emisiune sunt și multe răsturnări de situație, care pun concurenții în diverse situații. Cei mai încercați sunt concurenții care au deja o relație în cadrul emisiunii.

Citește și: Marinel și Patricia s-au apropiat în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”

În ediția de luni, atmosfera a fost una plină de tensiune. Triunghiul amoros format din Radu, Cristina și Marinel a revenit în prim plan. Acest lucru a creat discuții contradictorii între cei doi.

Nona este vizibil afectată de situație

Marți, în emisiunea ,,Casa Iubirii'', situația se va schimba radical. În ciuda faptului că Nona și Patrick erau destul de apropiați, se pare că aceștia au parte de un nou impas.

Citește și: Radu este "foc și pară" pe Cristina. "S-a dat să te pupe!"

Atunci când Patricia l-a întrebat pe Patrick dacă este șocat, Patrick a răspuns faptul că nu a fost un șoc și că știe despre ce este vorba. De asemenea, acesta a subliniat faptul că nu este deloc împotrivă și crede că este mai bine așa cum s-a întâmplat.

,,Nu e un șoc, știu despre ce este vorba!''

Patricia: E un șoc pentru tine, Patrick?

Patrick: Nu e un șoc, știu despre ce este vorba!

Patricia: De alegerea ei!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Patrick: Nu sunt împotriva... nu este un șoc! Eu cred că e mai bine așa! Nu știu... mergem înainte!

Bianca: Nona, după câte ai trecut... mi se pare că renunți prea ușor!

Radu: Nona, te aștepți la vreo descalificare?

Nona: M-aș bucura să fiu descalificată! Eu nu am să dau curs la discuțiile astea aici! Nu vreau să le discutăm!(...) Nu știu... e ceva frumos care nu întâlnești în fiecare zi și vreau să îl protejez de tot ce se întâmplă!

Mihaela: Te temi să nu-l pierzi?

Nona: Am foarte multe screenshot-uri și oameni care îmi scriu «Vezi că persoană asta, asta, asta... vor să-ți facă rău» și îmi trimit screenshot-uri! Încep să mă enervez și nu trebuie!

Citește și: Radu din Casa Iubirii devine gelos pe apropierea dintre Cristina și Marinel. ,,Încearcă să-mi facă înadins!”

 

Sursa: Kanald.ro

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si