Nona a fost aleasă lider în casa fetelor, fapt ce a scos-o din minți pe rivala sa, Bianca, care simte că ar putea pleca în gala de duminică.

Alexandru a fost pus la zid de iubita sa

Bianca i-a reproșat lui Alexandru că a votat fix persoana cu care ea se află în conflict, când ar fi putut s-o voteze pe ea sau oricare altă fată.

Citește și: Aisa este noua concurentă din ”Casa Iubirii” și vrea să-l cunoască pe Robert. Cum a reacționat concurentul

Alexandru s-a scuzat și susține că el a încercat doar s-o ajute, obținând un vot din partea băieților, săptămâna viitoare, pentru iubita sa.

Citește și: O nouă concurentă și-a făcut apariția în ”Casa Iubirii”. Cum vor reacționa băieții

Vizibil afectat, Alexandru a spus că dacă Bianca va fi propusă spre eliminare, el renunță la poziția de lider și dorește să fie propus spre eliminare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Patrick și-a serbat ziua de naștere în Casa Iubirii. Ce cadou a primit din partea iubitei sale

Alexandru a observat că Bianca și-a schimbat accesoriile și a renunțat la cadourile făcute de el.

Aisa este noua concurentă din ”Casa Iubirii” și vrea să-l cunoască pe Robert. Cum a reacționat concurentul

Băieții au avut parte de o surpriză în ediția de ieri a emisiunii ”Casa Iubirii”, atunci când o nouă concurentă și-a făcut apariția în camera roșie.

Citește și: Gală fără eliminare a emisiunii ”Casa Iubirii”. Cine a câșticat cecul în valoare de 5.000 de lei

Tânăra roșcată a dezvăluit faptul că vrea să cunoască fiecare concurent, dar în special pe Robert, pe care l-a și chemat în camera roșie.

Citește și: Erisa face dezvăluiri dureroase despre tatăl său: „Nu o să pot să mă mai întorc în Iran”

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Tânăra în vârstă de 26 de ani lucrează în vânzări, este fost model internațional, este din Botoșani, dar de șapte ani locuiește în Cluj.

Citește și: Emoții în ”Casa Iubirii” după primul ”Te iubesc”. Bianca și Alex au dat frâu liber sentimentelor

"Știu că mă vedeți și mă auziți, sper să fiu o surpriză plăcută! Probabil vreți să aflați mai multe, dar oare sunteți pregătiți? Băieți, am venit cu gândul să vă cunosc pe toți, dar cineva mi-a atras în mod special atenția. Te aștept în camera roșie!",  a spus Aisa în camera roșie, potrivit kanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si