O tentativă de asasinare împotriva președintelui Volodimir Zelenski a fost dejucată de serviciile ucrainene. Membrii unui grup condus de un agent FSB ar fi încercat să ajungă la președinte sub acoperirea de militari ucraineni.

Citeste si: Primele imagini cu arme termobarice folosite în Ucraina (VIDEO)

Grupul de diversioniști ruși, condus de un agent al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei a fost arestat în orașul Ujgorod, oraș aflat la frontiera cu Slovacia și Ungaria.

Citeste si: Presa rusă, greșeală de proporții în fața lui Vladimir Putin. Cel mai mare secret al liderului de la Kremlin a fost dezvăluit în unul dintre cele mai mari tabloide rusești

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Membrii acestui grup de sabotaj ar fi încercat să se dea drept militari ucraineni pentru a ajunge la Kiev. „În cadrul unei proceduri penale, conform art.111 al Codului Penal al Ucrainei privind 'înalta trădare' a fost arestat în flagrant în timpul achiziţionării de arme la Ujgorod organizatorul şi liderul acestui grup diversionist”, care s-a dovedit a fi agent FSB, au transmis agenţiile de presă ucrainene marţi.

Președintele Ucrainei este din nou în pericol

Un jurnalist ucrainean a postat pe rețelele de socializare imagini cu un bărbat imobilizat la pământ, dar și armele pe care le avea asupra lui.

Citeste si: A supraviețuit lagărelor de exterminare naziste, dar a fost ucis de bombele Rusiei în apartamentul său din Harkov

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este din nou în pericol. Mai mulți mercenari din gruparea Wagner ar fi ajuns în Ucraina, iar atacul este ordonat personal de Vladimir Putin.


Kremlinul a mai trimis și în februarie 400 de mercenari pentru a-l elimina, atât pe el, cât și guvernul.

"Suntem martori ai curajului poporului Ucrainei care a rezistat acestui război purtat împotriva sa către Federația Rusă.

Citeste si: Jurnaliști sechestrați de forţele ruse din Melitopol. Au fost eliberați după câteva ore

Credem că acum este momentul să arătăm poporului ucrainean că lumea este de partea lor", se arată în scrisoarea semnată de 36 de politicieni din Olanda, Marea Britanie, Germania, Suedia, Estonia, Bulgaria, România și Slovacia.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si