„În această noapte (de vineri spre sâmbătă), tentativa de atac terorist a regimului de la Kiev cu 20 de drone împotriva unor ţinte de pe teritoriul peninsulei Crimeea a fost dejucată ”, a declarat Ministerul rus al Apărării.

Citește și: Președintele Volodimir Zelenski a declarat război transportului maritim rusesc: ,,La sfârşitul războiului vor avea zero nave, zero!”

Sistemele de apărare aeriană au distrus 14 drone ucrainene.

Alte șase au fost distruse prin mijloace de război electronic.

Atac drone Crimeea

Atac drone Crimeea

Nu există victime în urma atacului

În urma atacului nu au existat victime. De asemenea, nu au fost cauzate pagube materiale, potrivit Ministerului rus al Apărării.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Incendiu în apropierea reședinței lui Vladimir Putin. Flăcările s-au răspândit pe 2.000 de metri pătrați

Vineri, armata rusă a anunțat faptul că a distrus o dronă ucraineană, în vestul Moscovei. Această acțiune a venit pe fondul intensificării atacurilor de acest fel, prin care capitala rusă este vizată.

Atacurile în Rusia, din ce în ce mai dese

Încă de când o dronă a fost distrusă deasupra Kremlinului în luna mai, atacurile cu drone în Rusia au fost din ce în ce mai dese.

De asemenea, în mai, mai multe zone civile ale Moscovei au fost vizate. Mai mult decât atât, un cartier de afaceri din Moscova a fost vizat de două ori în trei zile, încă de la începutul lunii.

Citește și: Mesajul făcut de Volodimir Zelenski, compatrioților săi: „În fiecare zi, în fiecare săptămână, lucrăm pentru a ne asigura că apărătorii noştri ai cerului au mai multe sisteme de apărare aeriană''



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si