Incidentul a avut loc pe Bulevardul Baba Novac din Capitală. Bărbatul a scos un cuţit, i-a ameninţat pe angajaţi cerându-le să îi dea banii, iar în cele din urmă a deschis el un sertar. În acest timp a fost acţionat butonul de panică, iar autorul tentativei de jaf a fugit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Bărbatul este căutat în aceste momente. Banca are în funcţiune camere video de supraveghere. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de tâlhărie şi încearcă să îl depisteze pe autorul tentativei de jaf.

"Prin apel 112, în jurul orei 16.40, angajaţii unei instituţii bancare de pe raza Sectorului 3 au sesizat faptul că în incinta sucursalei a intrat un bărbat care a solicitat angajaţilor banii din casierie, având asupra sau un obiect ce părea a fi înţepător. La momentul în care a fost acţionat butonul de panică, bărbatul a fugit", au anunţat, printr-un comunicat, reprezentanţii Poliţiei Capitalei. Potrivit acestora, nicio persoană nu a fost rănită în incident şi nu au fost sustrase valori.
 
Autor: Bogdan Stănescu 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si