Mersul trenurilor a fost reorganizat, după o tentativă de sinucidere la metrou, în Capitală. Circulația se desfășoară pe un singur fir între stațiile Gara de Nord și 1 Mai.

Citește și: Un turist a vrut să se arunce de la etajul camerei de hotel, chiar în ziua de Crăciun

"Metrorex informează că, astăzi, 26.12.2022, începând cu ora 15:20, circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată, pe Magistrala 4 de metrou.

Se circulă pe un singur fir între Gara de Nord şi 1 Mai. Reorganizarea circulaţiei s-a făcut ca urmarea a faptului că o persoană a căzut în calea de rulare în staţia Basarab şi a fost rănită. Momentan, nu se cunosc cauzele producerii incidentului, este o posibilă tentativă de suicid", spun reprezentanţii companiei.
La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale Smurd și Salvatorii Metrou, care au acordat primul ajutor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Măsuri sporite, în Suceava, după ce trei mașini au fost incendiate de Crăciun

O altă tentativă de sinucidere a avut loc în a doua zi de Crăciun

Intervenție a polițiștilor, în ziua de Crăciun. Un bărbat a amenințat că se sinucide, după ce s-a certat cu concubina. Acesta a vrut să se arunce de la etajul camerei de hotel. 

Autoritățile l-au convins să renunțe la idee.

Citește și:  Un tânăr s-a aruncat în Crișul Repede, după ce și-a lovit iubita. Bărbatul a murit pe loc

„Poliția Brașov a fost sesizată la data de 25.12.2022, în jurul orei 03:20, cu privire la faptul că o persoană ce se află cazată într-o unitate hotelieră din municipiul Brașov amenință că se va arunca în gol de la  fereastra etajului  cu numărul șase. La fața locului au fost direcționate, de îndată, mai multe forțe operative aparținând M.A.I., între care și doi polițiști, negociatori în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Brașov”, a precizat agentul șef principal Daniel Zotea, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov.

Citește și:  A încercat să își dea foc în urma unei despărțiri, dar a căzut de la fereastra apartamentului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si