Tentativă de sinucidere la metroul București. Circulația la metroul bucureștean a fost afectată luni dimineață de o persoană care a încercat să se sinucidă.

Citește și: Doi turiști români au trăit șocul vieții la Paris! Ce s-a întâmplat când au cumpărat bilete de metrou

UPDATE 9.30. Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată în condiţii normale între staţiile Eroilor- Orizont pe linia 1, începând cu ora 8:47, informează Metrorex.

Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie, conform Agerpres.   

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Metrorex a informat, luni dimineață, că „în jurul orei 08:15, în stația de metrou Orizont, pe direcția Valea Ialomiței a avut loc o tentativă de suicid”.

Incident la metrou. Se circulă alternativ între stațiile Eroilor și Orizont 

Ca urmare, circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă alternativ între stațiile Eroilor – Orizont pe linia 1.

Personalul Metrorex a anunțat SMURD, potrivit Stiripesurse. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, au precizat reprezentanții companiei.

Incident la metroul din Capitală, luni dimineața

Incident la metroul din Capitală, luni dimineața

Anunțul Metrorex de luni dimineață, la prima oră

"Astăzi, 5.02.2024, în jurul orei 8:15, în staţia de metrou Orizont, pe direcţia Valea Ialomiţei a avut loc o tentativă de suicid. În acest moment circulaţia trenurilor a fost reorganizată şi se circulă alternativ între staţiile Eroilor- Orizont pe linia 1", a transmis Metrorex.

Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie.

Conform procedurilor interne, autorităţile abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Ce s-a întâmplat cu bărbatul de 46 de ani care s-a aruncat în fața metroului?

Brigada de Poliţie pentru Transportul Public efectuează cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care un bărbat de 46 de ani s-a aruncat în faţa metroului, luni, în staţia Orizont.

"În această dimineaţă, în jurul orei 8,30, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Brigada de Poliţie pentru Transportul Public- Serviciul de Poliţie Metrou au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că, într-o staţie de metrou, din Sectorul 6, o persoană s-ar fi aruncat în faţa trenului, în timp ce acesta intra în staţie", informează DGPMB.

Un echipaj de prim ajutor i-a acordat bărbatului primele îngrijiri medicale, acesta fiind transportat la un spital pentru îngrijiri de specialitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si