Bărbatul în vârstă de 40 de ani a transmis live pe Facebook cum, după despărțirea de iubita sa, a consumat toată noaptea alcool și a înghițit un pumn de pastile, încercând să-și pună capăt zilelor. Un prieten al acestuia, care a urmărit evenimentul live, a apelat imediat numărul unic de urgență 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijiri midicale bărbatului care suferea din dragoste.

Individul a fost transportat la spital pentru mai multe investigații suplimentare. În prezent, starea bărbatului este stabilă.

Citeste si: O femeie de 30 de ani a ars de vie în mașina proprie, după ce s-a lovit de un copac

Polițiștii continuă cercetările în acest caz

,,Astăzi (ieri n.r.), 02 decembrie, la ora 18.04, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că un bărbat ar fi avut intenția de a se sinucide la domiciliul său de pe bulevardul Independenței din municipiu. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 40 de ani din Mureș, care a declarat că ar fi consumat băuturi alcoolice și ar fi ingerat mai multe medicamente.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatului i-au fost acordate îngriji medicale de către un echipaj SMURD și ulterior a fost transportat la spital în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului",  a informat IPJ Maramureș în legătură cu tentativa de sinucidere din Baia Mare.

Citeste si: Accident cumplit pe DN 12. Un om a murit, iar altul a fost rănit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si