La adapostul intunericului, protagonistul acestui caz isi face aparitia in fata barului cu lectia bine invatata. Are gluga trasa pe cap si intra in local precum un client obisnuit. Poate de aceea nici femeia de serviciu nu pare surprinsa. Isi vede de treaba mai departe, in timp ce barbatul inainteaza, incercand sa-si ascunda fata de camere, spre chelnerita. Tanara, care sta intinsa pe o canapea si vorbeste la telefon, se ridica in momentul in care vede ca usa se deschide.

Inchide apelul si de aici incepe "actiunea".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cu o miscare rapida, suspectul scoate din buzunar un pistol, pe care il indreapta spre angajata. Ciudat este faptul ca femeia nu pare deloc speriata, ba chiar se ridica si, cu o miscare plicitisita, se preface ca pune telefonul in buzunar. In timp ce individul isi aranjeaza gluga, tanara se duce spre bar, unde apasa butonul de panica si, in acelasi timp, incearca sa il fotografieze pe individ. Acesta ii da peste mana si are o reactie ciudata: se intoarce initial cu spatele, apoi indreapta, din nou, arma spre tanara.

Si… cam atat. Dupa doar 37 de secunde de la intrarea in bar, suspectul dispare, grabit, pe usa.

Ciudat este si faptul ca nimeni, nici angajata si nici patronul barului, nu a dorit sa depuna plangere. Tanara pentru ca, spune ea, pistolul oricum parea de jucarie, iar managerul pentru ca nu s-a ales cu nicio paguba. Totusi, politistii au deschis din oficiu un dosar de cercetare si, daca vor da de urma "pistolarului", l-ar putea cerceta pentru tentativa de talharie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si