Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au depistat și reținut marți, 5 aprilie, un tânăr de 27 de ani posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost emis de Judecătoria Alba Iulia.

Citeste si: Profesor de educație fizică, acuzat de coruperea sexuală a două eleve

Tânărul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani, 11 luni și 20 de zile de închisoare.

Hotărârea a fost pronunșată luni, la Curtea de Apel. Judecătoria din Alba, în primă instanță, a considerat că fapta sa se încadrează la închisoare cu suspendare, iar ulterior dosarul a ajuns pe rolul Curții de Apel Alba Iulia, unde judecătorii au schimbat sentința.

Citeste si: Copil bătut de o femeie în incinta școlii, pentru că acesta i-ar fi agresat fiul

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După ce tânăra a a ieşit din benzinărie, acesta a urmărit-o. La un moment dat, femeia a început să fugă, dar a fost prinsă şi trasă înspre râul Galda. Tânăra a strigat după ajutor, fiind auzită de mai multe persoane care au ieşit din case pentru a vedea ce se întâmplă.

Citeste si: Profesor de sport, condamnat la șapte ani de închisoare pentru viol

Un fost profesor, condamnat la închisoare pentru viol

Un fost profesor de sport a fost condamnat la șapte ai de închisoare, după ce ar fi violat o elevă. Acestuia i-au fost interzise și anumite drepturi.

Citeste si: VIDEO- Instructor de dans din Brașov, arestat pentru corupere de minori

Potrivit deciziei magistraților,  fostul profesor, în vârstă acum de 52 de ani, nu va mai avea voie să comunice cu victima sau să apropie de aceasta la o distanță de 100 de metri, timp de patru ani.

Judecătoria l-a obligat să achite și daune morale victimei în valoare de 15.000 de euro, dar și plata unor cheltuieli judiciare de 14.000 de euro. 

Citeste si: Un copil în vârstă de 5 ani a fost bătut şi batjocorit de propriul tată, pentru a-și convinge soţia să întoarcă acasă din străinătate. Individul a filmat toată oroarea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si